Do what you love, love what you do

kleuren vormen uitdagingen uitvinden en experimenteren.

Hoe kunnen we u helpen?

geschiedenis

'do what you love, love what you do'

Vijfentwintig jaar geleden startte Peter Verbeek een reclamebureau. Hij hield zich zijn hele leven bezig met mooie dingen maken. Eerst vijftien jaar als beeldend kunstenaar, later besloot hij zijn creativiteit in te zetten als reclameontwerper voor bedrijven.

Als zijn dochter heb ik, Marieke Verbeek, niet alleen zijn creatieve genen meegekregen, hij leerde mij  ook dat je moet doen waar je gelukkig van wordt. ‘Do what you love, love what you do’. Als kind was ik altijd al aan het tekenen en knutselen. Tijdens mijn studie leerde ik dat een verzorgde en mooie opmaak een positief effect heeft op hoe een werkstuk beoordeeld werd. (Ik had mijn werkstuk niet gemaakt, dus uit pure wanhoop had ik een al beoordeeld werkstuk van een klasgenoot ingeleverd, ik maakte inhoudelijk minimale aanpassingen, maar zorgde voor een perfecte lay-out. En scoorde 2 punten hoger dan mijn klasgenoot.) Het gaat om de inhoud, maar het uiterlijk is minstens zo belangrijk.

Na mijn studie besloot ik te gaan doen ‘what I love’... en ging bij mijn vader werken, bij Karbeel. We werkte tien jaar samen, hadden inspirerende brainstorm sessies, maakten krachtige campagnes en de prachtigste ontwerpen. Hij leerde me de kneepjes van het vak en we hadden vooral heel veel plezier samen.

In 2007 verhuisden we met Karbeel naar een spiksplinternieuw pand aan de Provincialeweg 74a in Veldhoven. Een echte mijlpaal, waar we samen van gedroomd hadden. Helaas heeft deze vreugde niet lang geduurd, want kort na de verhuizing overleed Peter. Vanaf dat moment moest ik zonder hem verder. Toch zie je hem terug in alles wat ik tot op de dag van vandaag maak. Door de hechte band en jarenlange samenwerking weet ik dat hij supertrots zou zijn als hij ziet waar ‘zijn’ bedrijf vandaag de dag staat. 

De naam ‘Karbeel’ bedacht Peter in 1992. Het woord Karbeel betekent volgens het woordenboek ‘een ondersteuning van een (bouwkundige) constructie’ en zo zag hij zijn reclamebureau, de communicatieve ondersteuning van de constructie van uw bedrijf. Een solide en betrouwbare partner;  Karbeel creëert, inspireert en maakt trots*

* nu met dependance in het hiernamaals

vader & dochter

Reclamebureau Karbeel is in 1992 opgericht door Peter Verbeek. In 1997 kwam zijn dochter, Marieke Verbeek, het team versterken. Aan de intensieve samenwerking van tien jaar, kwam een abrubt einde, door het overlijden van Peter in 2007. Vanaf die tijd runt Marieke Karbeel Reclame & Publicaties. Professioneel, deskundig en vooral ook met die typische Verbeek-gedrevenheid.

Peter Verbeek

Marieke Verbeek

'Doen jullie dat ook?'

Ja hoor! U kunt bij ons terecht voor:

Huisstijl, logo, briefpapier, enveloppen, visitekaartjes, brochure, flyer, posters, offerte- en presentatiemap, website, webshop, nieuwsbrief, bannieren, vlaggen, spandoek, advertentie, boek, krant, jaarverslag, magazine, stickers, autobelettering, cadeaukaart, waardecheque, notitie- schrijfblokken, memoblokken, doordrukblokken, kalender, ringbanden, bewegwijzering, stempel, verpakkingen en meer!

Karbeel verzorgt  alle communicatie gerelateerde producten (intern en extern) die uw bedrijf nodig heeft. En we bewaken de huisstijl van uw bedrijf, zodat alle verschillende producten altijd perfect bij elkaar aansluiten en elkaar versterken.