dit zijn wij

Specialist, onbegrensd creatief, enthousiast, meedenkend, ideeënexplosie, plezier, extra stapje, inlevend in uw bedrijf.

Hoe kunnen we u helpen?

over ons

onbegrensd enthousiast, creatief en weten wat werkt

Natuurlijk zijn we ontzettend creatief en leveren we kwaliteit, dat mag je verwachten van een ontwerpbureau. Wat onze grootste kracht is? We zijn onbegrensd enthousiast en nieuwsgierig. En we beheersen de kracht van inleven en luisteren. We willen weten wie u bent, wie uw klanten zijn en hoe we u kunnen helpen. Hoe kunnen we helpen om uw klantenkring of omzet te vergroten? Wat spreekt uw doelgroep aan? Als we dat weten, dan gieten we graag die kennis in het mooiste en beste ontwerp.

Persoonlijk
Karbeel staat voor een persoonlijk aanpak. Eén vast aanspreekpunt. Korte lijnen. Voor iedere opdracht een op maat gemaakt plan. Een 100% tevredenheidsgarantie. Helder, duidelijk en zonder verrassingen achteraf. We gaan voor lange termijn relaties. We werken graag heel nauw samen met onze klanten. Uw doel wordt ons doel.

Samenwerken
Met ruim 25 jaar ervaring weten we hoe we het beste resultaat voor u kunnen boeken. We zorgen dat u scherpe prijzen krijgt voor uw drukwerk, zonder de kwaliteit die uw bedrijf verdient uit het oog te verliezen. We kunnen het gehele proces voor u uit handen nemen en werken samen met de beste specialisten op het gebied van teksten, fotografie en technische webondersteuning. Heeft uw bedrijf een eigen communicatieafdeling en wilt u ons inhuren voor het ontwerp en als sparringspartner? Dat kan natuurlijk ook. Karbeel kan de verlenging zijn van uw eigen communicatieafdeling en werkt graag samen met uw team. Zo bouwt u aan een sterk merk, imago en communiceert u effectief met uw doelgroepen.

Aan de slag
Karbeel creëert, inspireert en maakt trots. Of het nu om een brochure, magazine, jaarverslag, logo, huisstijl, flyer, affiche, website of andere communicatieuiting gaat. We gaan graag samen met u aan de slag. Bent u benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Bel ons voor een afspraak op telefoonnummer 040 230 12 86 of vul het formulier in op de contactpagina.

afspraak maken
Visie

Wij willen onze klanten optimaal ondersteunen bij het behouden van bestaande - en het verwerven van nieuwe klanten. Daarvoor bieden wij een scala aan diensten, die tot doel hebben te overtuigen, een gevoel oproepen en aanzetten tot de gewenste actie. In een persoonlijke en informele sfeer leren wij uw bedrijf kennen en gieten deze opgedane kennis in een mooie, speciaal voor uw organisatie of product, ontworpen vorm.

geschiedenis

'do what you love, love what you do'

Vijfentwintig jaar geleden startte Peter Verbeek een reclamebureau. Hij hield zich zijn hele leven bezig met mooie dingen maken. Eerst vijftien jaar als beeldend kunstenaar, later besloot hij zijn creativiteit in te zetten als reclameontwerper voor bedrijven.

Als zijn dochter heb ik, Marieke Verbeek, niet alleen zijn creatieve genen meegekregen, hij leerde mij  ook dat je moet doen waar je gelukkig van wordt. ‘Do what you love, love what you do’. Als kind was ik altijd al aan het tekenen en knutselen. Tijdens mijn studie leerde ik dat een verzorgde en mooie opmaak een positief effect heeft op hoe een werkstuk beoordeeld werd. (Ik had mijn werkstuk niet gemaakt, dus uit pure wanhoop had ik een al beoordeeld werkstuk van een klasgenoot ingeleverd, ik maakte inhoudelijk minimale aanpassingen, maar zorgde voor een perfecte lay-out. En scoorde 2 punten hoger dan mijn klasgenoot.) Het gaat om de inhoud, maar het uiterlijk is minstens zo belangrijk.

duik in onze geschiedenis

'Doen jullie dat ook?'

Ja hoor! U kunt bij ons terecht voor:

Huisstijl, logo, briefpapier, enveloppen, visitekaartjes, brochure, flyer, posters, offerte- en presentatiemap, website, webshop, nieuwsbrief, bannieren, vlaggen, spandoek, advertentie, boek, krant, jaarverslag, magazine, stickers, autobelettering, cadeaukaart, waardecheque, notitie- schrijfblokken, memoblokken, doordrukblokken, kalender, ringbanden, bewegwijzering, stempel, verpakkingen en meer!

Karbeel verzorgt  alle communicatie gerelateerde producten (intern en extern) die uw bedrijf nodig heeft. En we bewaken de huisstijl van uw bedrijf, zodat alle verschillende producten altijd perfect bij elkaar aansluiten en elkaar versterken.