voor al uw communicatieve boodschappen

Of het nu gaat om uw logo, huisstijl, brochure, folder, magazine, jaarverslag of website: bij Karbeel maken we u(w) trots.

Hoe kunnen we u helpen?
Wat we doen?

 CORPORATE IDENTITY  van logo ontwerp tot complete huisstijl

 RECLAMEDRUKWERK  brochures, folders, flyers, posters

 PERIODIEKEN  tijdschriften, kranten, bedrijfsmagazines

 WEBDESIGN   website ontwerp en realisatie, responsive, cms systeem en seo optimalisatie

 (BEDRIJFS)MAGAZINES  nieuwsbrief en personeelsblad ontwerp

 ADVERTENTIES   van ontwerp tot aanlevering bij krant of magazine

 SPECIALE UITGAVEN   boeken, catalogi,  jaarverslagen, schoolgidsen, programmaboekjes

 PROMOTIE ARTIKELEN  vlaggen, banners, draagtassen enz.

 BELETTERING  bewegwijzering gevelreclame, reclameborden

specialisten in vormgeven

van ontwerp tot realisatie

Wij zijn specialisten in vormgeven. Karbeel geeft vorm aan alle producten die een onderneming nodig heeft op het gebied van communicatie. Dat begint vaak met een logo en huisstijl. Later is er misschien behoefte aan een brochure of afspraakkaartjes. Wilt u uw auto laten beletteren in de huisstijl van uw bedrijf of een responsive website ontwikkelen? We kunnen het allemaal voor u verzorgen. Herkenbaar voor uw bedrijf met behulp van een duidelijke, herkenbare huisstijl.

Vaak komen klanten bij ons omdat ze op zoek zijn naar een logo of huisstijl, maar we gaan veel verder. Wij zijn specialisten in vormgeven. Een ontwerp kan worden gedrukt op papier - op een auto worden geplakt - in een ringband worden verwerkt  - op een groot spandoek worden geprint - in de krant worden afgedrukt - als een 300 pagina’s tellend  boek worden gebonden... het is allemaal vormgeving.

"DESIGN IS THINKING MADE VISUAL"
- Saul Bass -

'Doen jullie dat ook?'

Ja hoor! U kunt bij ons terecht voor:

Huisstijl, logo, briefpapier, enveloppen, visitekaartjes, brochure, flyer, posters, offerte- en presentatiemap, website, webshop, nieuwsbrief, bannieren, vlaggen, spandoek, advertentie, boek, krant, jaarverslag, magazine, stickers, autobelettering, cadeaukaart, waardecheque, notitie- schrijfblokken, memoblokken, doordrukblokken, kalender, ringbanden, bewegwijzering, stempel, verpakkingen en meer!

Karbeel verzorgt  alle communicatie gerelateerde producten (intern en extern) die uw bedrijf nodig heeft. En we bewaken de huisstijl van uw bedrijf, zodat alle verschillende producten altijd perfect bij elkaar aansluiten en elkaar versterken.