een jaarlijks cadeautje
voor inwoners van veldhoven

Veldhoven Magazine: 64 pagina's vol met interessante rubrieken, diepgravende interviews en een gevarieerd scala aan onderwerpen. Jaarlijks gedrukt in een oplage van 10.000 ex en online te bekijken via:

Bekijken

veldhoven magazine

gemaakt met liefde en vooral veel plezier

In 2007 kwam het allereerste Veldhoven Magazine uit: een gratis magazine speciaal gemaakt voor de inwoners en bezoekers van Veldhoven. Een logische keuze voor Karbeel Reclame & Publicaties, dat diep geworteld is in de Veldhovense aarde. Ook voor Veldhoven Magazine  werken we, zoals u van ons gewend bent, met de beste (Veldhovense) tekstschrijvers en fotografen. Samen delen we de passie voor Veldhoven én voor mooie dingen maken. Het Veldhoven Magazine is inmiddels niet meer weg te denken en er wordt reikhalzend uitgekeken naar de nieuwste editie.

veldhoven magazine - Editie 2017

In januari 2017 presenteerden we de 11de editie van het Veldhoven Magazine. Tijdens een spetterend optreden van de Veldhovense band Mr Moto nam burgemeester Jack Mikkers het eerste exemplaar in ontvangst. 

De inhoud is weer zeer gevarieerd. Zo maakten we een sfeerimpressie van de talentvolle band Mr. Moto, interviewden inwoners op straat over hun huisdier, lieten stichtingen en ondernemers aan het woord over hun missie en passies, we belden aan bij een bijzonder huis, zetten iemand in het zonnetje en publiceerden nieuws van de gemeente Veldhoven.

Adverteren in veldhoven magazine

Bent u op zoek naar een manier om inwoners van Veldhoven uw bedrijf (nog beter) te laten leren kennen? Denkt u dat uw bedrijf perfect aansluit bij Veldhoven Magazine? Dan is een advertorial of advertentie een mooie manier zijn om uw bedrijf te presenteren aan de inwoners van Veldhoven. Neem contact met ons op via telefoonnummer 040 2301286 / e-mail info@karbeel.nl of vul het formulier in voor informatie of een vrijblijvend gesprek.

Hoe kunnen we u helpen?

Verstuur
Verdeelpunten
Veldhoven magazine
  • Gemeentehuis Veldhoven
  • de Bibliotheek Veldhoven
  • Jumbo (City Centrum)
  • Wie (Kromstraat)
  • Gasterij 't Dorpsgenot 
  • Witven
  • Museum 't Oude Slot

Onderwerp suggestie

We zijn altijd op zoek naar leuke (niet commerciële) onderwerpen voor het Veldhoven Magazine. Bijvoorbeeld voor bijzondere verhalen over Veldhovense mensen, evenementen, ondernemers enzovoort. Ook hebben we een aantal vaste rubrieken, zoals Aanbellen bij... of Taartastisch. Heeft u een tip voor de redactie, dan horen we die graag. Alle tips bespreken we tijdens de redactievergadering. Wie weet ziet u uw tip terug in de komende editie. Laat in het formulier uw tip achter, met een duidelijke omschrijving en een telefoonnummer, zodat we u eventueel kunnen benaderen. Alvast bedankt voor het meedenken!

tip voor veldhoven magazine:

Verstuur